Sorg i golfklubben

Peter Tillström har hastigt avlidit.

Vår vän, klubbmedlem och banarbetare Peter Tillström har hastigt avlidit.  I fredags kväll var han på ishockey med goda vänner.  På hemresan insjuknade han och tyvärr kunde hans liv inte räddas. Våra tankar går framför allt till Peters döttrar som förlorat en kärleksfull pappa.

Vi minns Peter som en person det var lätt att få kontakt med och som alltid bjöd på sig själv. Han hade en utomordentlig förmåga att umgås och prata med alla på ett sätt som är få förunnat. Det var lätt för alla att känna sig bekräftade i Peters sällskap. Han var synnerligen vänfast och hade en varm humor.

I våras behövde vi rekrytera en banarbetare till golfklubben och valet föll på Peter. Ett beslut som vi klubben idag kan känna stor tacksamhet för. Peter gav som alltid järnet och snabbt satte han in sig i vad som behövde göras. Genom sina rika erfarenheter visade han prov på kunskaper utöver det vanliga. Det fanns inga arbetsuppgifter som inte Peter tog sig an och löste snabbt och effektivt.