Tävling. Grillsiaget

Idag har vi spelat vår trevliga tävling Grillslaget. Vi spelar den numera till Peter Tillströms ära. Han som alltid stod och grillade till oss alla förr om åren på denna tävling. Vi har tävlingen precis i hans anda. Trevligt, gemytligt och i sann klubbanda. Först spelades scrambletävlingen och sen avslutades det med umgänge i klubbhuset under många timmar. Grillbuffé och efter det kaffe och kaka.
Vädret var perfekt, Lagom temperatur och inget regn eller hård blåst. Solen tittade fram när det var dags att äta och umgås.
Riktigt bra resultat hade vi också. Laget som vann hade 56,5 slag. Medlemmar i laget var två gifta par Cecilia R Karlsson och Bernt Karlsson från hemmaklubben som spelade med Mats och Kristina Liljegren från Åtvidabergs GK. Tvåa var laget Mats Nilsson, Lars Nilsson, Andreas Persson och Per-Arne Ekholm på 57,2 slag. Trea var laget Peter Dahlin, Peter Wrangenby, Peter Bergström och Tommy Philipsson på 57,7 slag.
Se hela resultatlistan i bifogad fil.