Idag. lördagen den 29/7,  har vi spelat Greensometävling på Björndal. Det är en partävling där spelarna slår vartannat slag. Kinda Ydre Sparbank var sponsor och hade representanter med i ett mingeltält hela dagen. Bjöd på dryck och tilltugg mm. Och hade fina priser till de 5 bästa lagen.
Tävlingsdagen bjöd på fint golfväder och bra resultat av många, främst det lag som kom etta. Lag Bo Larsson/Roger Breid hade lite att leva upp till. De slog ut alla på denna tävling förra året och gjorde om samma bravad i år. De vann på 61,6 slag. Tvåorna Christer och Åsa Svanberg hade 66,8 slag och treorna Mikael och Serena Johansson hade 67,6 slag.
20170729_140036
Bild från dagens prisutdelning. Fr. vänster: Gun Andersson (sponsorrepresentat). Tvåorna Åsa och Christer Svanberg. Ettorna Roger Breid och Bo Larsson. Treorna Serena och Mikael Johansson. Agneta Moberg (sponsorrepresentat).
Se hela resultatlistan i bifogad fil-Resultatlista