Idag har ytterligare en lyckad tävling genomförts på Kinda GK´s golfbana Björndal. Dagens tävling sponsrades av Länsförsäkringar. Hela 28 tvåmanna lag deltog. Vädret var lite lurigt i golfsammanhang med vind som påverkade spelet och regn som hängde i luften mot slutet av tävlingen. Men vi klarade oss från några större skurar.
Tävlingen vanns av Johan Rydell och Tommy Lindblom som fick ihop 45 poäng. De lyckades komplettera varandra bra så om den ena spelade lite sämre på ett hål så spelade den andra spelaren bra. Tvåa kom Jörgen Petersson och Åsa Berg som hade 43 poäng. Trea blev Tommy Philipsson och Peter Bergström på 42 poäng.
Lansforsakringar
På bifogad bild syns från vänster: Tommy Philipsson (3a). Jörgen Petersson (2a). Tommy Lindblom och Johan Rydell (1a). Åsa Berg (3a).
Se hela resultatlistan i bifogad fil.  Resultatlista Lansforsakringar