Lördagen den 28/7, arrangerades Kinda-Ydre Sparbanks Greensome-tävling i golf på Björndals golfbana. Dagens sponsor var Kinda-Ydre Sparbank som förutom att de tillhandahöll priserna även bjöd på macka, dricka och godis.

Tävlingsformen Greensome består av 2-mannalag där båda spelarna slår ut på varje hål och väljer därefter med vilken av de båda bollarna de vill fortsätta.Den som inte slog ut den valda bollen spelar nästa slag och sedan slår spelarna fortsättningsvis vartannat slag till bollen är i hål.

Tävlingen bestod av 18 lag och bäst lyckades följande tre lag:

1)      Mårten Nilsson/Lars-Erik Karlsson (61 slag)

2)      Maria Borg/Bo Borg (61,8 slag)

3)      Mikael Philipsson/Daniel Johansson (63,2 slag)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På bifogad bild ses pristagarna flankerade av personal från Kinda-Ydre Sparbank. Pristagarna från vänster Lars-Erik Karlsson, Mårten Nilsson, Maria Borg, Bo Borg, Mikael Philipsson, Daniel Johansson

Resultatlista Kinda Ydre Sparbank 28 juli