På den bifogade bilden ses de 3 bästa lagen.

Från vänster: Frank Hjelte, Patrik Malmehed, Marcus Tyrstam, Håkan Lennartsson, Peter Dahlström, Lars Nilsson

I söndags, den 9/9, hade vi åter igen golftävling på Björndals golfbana. Den här gången spelades 2-manna-scramble sponsrad av Kisa Motorservice.

Spelformen 2-manna-scramble går till som följande:

Varje lag består av 2 spelare och av dom 18 hål som spelas ska varje spelare göra 9 stycken utslag var från tee. Efter utslag väljer man vilken boll som ligger bäst till för nästa slag. Båda spelarna slår sen nästa slag med var sin boll från det läge där den bästa bollen låg. Man fortsätter på det viset till bollen är i hål. Laget spelar 18 hål och antal slag reducerat med lagets handicap resulterar i ett slutresultat. (Lagets gemensamma handicap räknas ut och blir som oftast ett decimaltal, därför blir slutresultatet oftast ett decimaltal). Det deltog 14 stycken 2-mannalag och de 3 bästa lagen var följande:

1)      Håkan Lennartsson/Marcus Tyrstam                            60,2 slag

2)      Frank Hjelte/Patrik Malmehed                                        63 slag

3)      Lars Nilsson/Peter Dahlström                                         64,7 slag