Greenfee

Senior 250 kr Heldag. Måndag – Fredag
300 kr Heldag. Lördag – Söndag och Helgdagar
Junior 100 kr Heldag
Aktuell information om öppethållande, tävlingar, stängt på grund av väder etc finns på denna hemsida.För att spela på banan gäller att spelare skall ha lägst klubbkort (”Grönt Kort”). Endast softspikes får användas på skor. För andra restriktioner som kan gälla på banan hänvisas till anslag (lokala regler) som finns anslaget vid banan.OBS! Endast kontanter eller Swisch för greenfeeavgiften – vi tar inte kort.En hink med cirka tjugofem bollar för att slå på Driving Range kostar 20 kr. Polletter för detta kan köpas i klubbhuset.

Golfbil

Golfbilen kan bokas måndag till fredag via på telefon 0703037027 Roger Svensson (banpersonal) och på helgerna tel 070-5656892 Mårten Nilsson.Det kostar 300 kr per golfrunda att hyra golfbilen. Avgiften betalas via Swish ktonr 123 223 20 07, ange ”golfbil” vid betalning eller kontant i ”Greenfee” facket.