• Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsaktivitet

maj 19 @ 15:00 - 18:00

Inbjudan till medlemsaktivitet söndagen den 19 maj.

Vi utbildar oss praktiskt mellan kl 15.00 – 17.00 med hjälp av Michael Persson.

Det blir träning med fokus på närspel.

Därefter äter vi något kallskuret och då har vi chansen att prata golf med Micke och umgås med varandra.

Som ni nog känner till har vi ett samarbete med Michael Persson som hjälper oss med att utbilda både nya och ”gamla” golfare. Michael driver utbildningen via sitt bolag Micke P Golf AB och driver därigenom också golf4u.se som är digitala utbildningar både för de som vill ta Grönt Kort och för de som har Grönt Kort och vill öka sina befintliga kunskaper.

Anmälan till 19 maj sker till Roger Breid, roger.breid@greenlandscaping.se , tel 070-108761 eller på lista i klubbhuset. Senaste anmälningsdatum är 2018-05-14.

Kostnaden för dagen är 220 kr som betalas innan aktiviteten startar. I det ingår golfträning, mat och vatten.

Hoppas vi ses till en givande och trevlig söndagseftermiddag.

Styrelsen i Kinda GK

PS Om du känner någon som vill börja spela golf finns det Grönt Kort kurser 18-19 maj och 8-9 juni. Se  http://mickepgolf.se

Datum:
maj 19