GÄSTER
 Golfklubben 130512 v3                                                                      VälkommenVi gör allt för att du skall känna dig välkommen vid ett besök på vår   anläggning. Vår kiosk är normalt bemannad på helger och under högsäsong.   Under övrig tid finns det lite att köpa i en kyl i vårt klubbhus. Greenfeeavgift   betalar du i entrén till klubbhuset, där kan du även köpa polletter till   drivingrangen. När Kiosken är stängd finns det lite att köpa i en kyl i   entrén där finns även dricksvatten.
Greenfeeavgiften   gäller för heldag, även i de fall man endast spelar 9 hål. Vi kan enbart hantera kontanter i klubbhuset.  När kiosken är stängd är möjligheterna till   att växla pengar eller få tillbaka växel begränsade.Poletter till drivingrangen 20 kr/st (= ca 20 bollar)
Våra   tävlingar är öppna för alla att delta i och utöver startavgift tar vi ut halv greenfee.För övrig info. så hänvisar vi till de uppgifter som finns på   hemsidan. TidsbokningBollränna gäller alla dagar utom vid de tider som vi har   klubbtävlingar eller att banan är upptagen av andra aktiviteter. De tider som banan är upptagen finns anslaget   på hemsidan.

Sommarhagen                           www.hotelsommarhagen.se                                  0142-30037

Fem Rum o Kök                          www.femrumochkök.se                                        0142-30040

Hitta hit / Directions
Telefon: 0494 – 124 56