GÄSTER
 Golfklubben 130512 v3                                                                      Välkommen Vi gör allt för att du skall känna dig välkommen vid ett besök på vår   anläggning. Vår kiosk är normalt bemannad på helger och under högsäsong.  Under övrig tid finns det lite att köpa i en kyl i vårt klubbhus. Greenfeeavgift  betalar du i entrén till klubbhuset, där kan du även köpa polletter till   drivingrangen.
Greenfeeavgiften gäller för heldag, även i de fall man endast spelar 9 hål. Vi hanterar Swish och kontanter i klubbhuset. Poletter till drivingrangen 20 kr/st (= ca 20 bollar)
Våra tävlingar är öppna för alla att delta i och utöver startavgift tar vi ut halv greenfee.För övrig info. så hänvisar vi till de uppgifter som finns på   hemsidan. Tidsbokning Bollränna gäller alla dagar utom vid de tider som vi har klubbtävlingar eller att banan är upptagen av andra aktiviteter. De tider som banan är upptagen finns anslaget   på hemsidan.
Boende i närheten:     Föllingen Hotell                     www.föllingenhotell.se                                         070-5600433

Hitta hit / Directions
Telefon: 0494 – 124 56