Michael Persson kommer även säsongen 2021 att hjälpa oss på Kinda GK med Grönt Kort-kurser och fortsättningskurser.

MickeP

Via mitt bolag Micke P Golf AB driver jag utbildning/instruktion inom golf och padel. Jag ser fram emot att få fortsätta samarbeta med Kinda GK och bidra med träningsmöjligheter på anläggningen.

Min filosofi som tränare är att göra träningen så strukturerad, enkel och motiverande som möjligt. Nyckelord som jag strävar mot i utbildningen är kvalité och engagemang. Jag lägger också stor vikt på att alla ska känna sig välkomna till mina träningspass, oavsett ålder/spelerfarenhet.

Via http://mickepgolf.se  kan du läsa mer om både Grönt Kort-kurser och fortsättningskurser (t.ex. kursdatum, priser, innehåll m.m.). Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller önskemål om kurs. Kontakta mig via mejl info@mickepgolf.se eller tel 070-674 99 39.

Mer info om Grönt Kort-kurserna på Kinda GK:

Vi kommer träna på alla moment inom golfen och självklart också diskutera golfvett samt de grundläggande golfreglerna som du som ny golfare behöver kunna. Kursen är helt enkelt komplett med alla delar som du behöver förstå och lära dig för att börja spela golf.

Som Grönt Kort-deltagare får du även fri tillgång till Golf4u (digitala utbildningar) under 12 månader (värde 1 195 kr). Dessa digitala utbildningar följer samma pedagogik som den fysiska kursen vilket möjliggör att du lätt kan ”gå tillbaka” och repetera/lära mer om alla delar vi genomför i den fysiska kursen.

Under kursen tillbringar vi nästan all tid utomhus och fokus kommer vara på praktisk träning. Klä dig ”varmt”, ta med bekväma skor, vattenflaska och ev. paraply. Ta också gärna med någon form av energi (mat/dryck) då vi ofta har en paus mitt i passet.

För dig som går Grönt Kort kurser under våren erbjuder Kinda GK ett kraftigt nedsatt pris för medlemskap under 2021.

Seniorer betalar 1.600 kr för fullvärdigt medlemskap under 2021

Studerande , 22 – 25 år, betalar 1.000 kr för medlemskap under 2021.

Äldre junior, 15-21 år, betalar 250 kr för medlemskap under 2021.

Yngre junior, under 15 år, betalar 0 kr för medlemskap under 2021.