Utbildning

Kinda Golfklubb kommer även 2020 att samarbete med Michael Persson som hjälper oss med våra kurser för nya golfare och för de som vill lära sig mer. Nedan följer en presentation av Micke och länkar till mer information.

MickeP

Hej!

Jag har spelat golf i hela mitt liv och har de senaste 20 åren undervisat i golf (och även inom andra idrotter). Under 10 år bedrev jag utbildning på Vårdsbergs golfklubb. Jag är sedan 2 säsonger tillbaka ansvarig för utbildningen på Åtvidabergs golfklubb.

Min filosofi som tränare är att göra träningen så strukturerad, enkel och motiverande som möjligt. Nyckelord som jag strävar mot i utbildningen är kvalité och engagemang. Jag lägger också stor vikt på att alla ska känna sig välkomna till mina träningspass, oavsett ålder/spelerfarenhet

Det finns både Grönt Kort-kurser och fortsättningskurser. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor!

Via följande länk kan du läsa mer om både fortsättningskurser och Grön Kort utbildningen:   http://mickepgolf.se

Anmälan, frågor eller önskemål om kurser på andra datum, görs till info@mickepgolf.seeller 070-674 99 39. Vid anmälan ange namn, tele, mejl och ”kurs-nummer”. Betalinfo och övrig info finns längre ner på sidan.

Tips! Friskvårdsbidrag för golfträning går det bra att använda från och med 2018, så länge ert företag godkänner det.

MER OM GRÖNT KORT-KURSERNA PÅ KINDA GOLFKLUBB

Vi kommer träna på alla moment inom golfen och självklart också diskutera golfvett samt de grundläggande golfreglerna som du som ny golfare behöver kunna. Kursen är helt enkelt komplett med alla delar som du behöver förstå och lära dig för att börja spela golf.

Som Grönt Kort-deltagare får du även fri tillgång till Golf4u (digitala utbildningar) under 12 månader (värde 1 195 kr). Dessa digitala utbildningar följer samma pedagogik som den fysiska kursen vilket möjliggör att du lätt kan ”gå tillbaka” och repetera/lära mer om alla delar vi genomför i den fysiska kursen. För dig som föredrar att läsa dig till information har jag skapat Mickepgolf där du kan läsa dig fram om golfens teori och regler.

Under kursen tillbringar vi nästan all tid utomhus och fokus kommer vara på praktisk träning. Klä dig ”varmt”, ta med bekväma skor, vattenflaska och ev. paraply. Ta också gärna med någon form av energi (mat/dryck) då vi ofta har en paus mitt i passet.

.

För dig som går Grönt Kort kurser under våren erbjuder Kinda GK ett kraftigt nedsatt pris för medlemskap under 2020.

Seniorer betalar 1.600 kr för fullvärdigt medlemskap under 2020.

Studerande , 22 – 25 år, betalar 1.000 kr för medlemskap under 2020.

Äldre junior, 15-21 år, betalar 250 kr för medlemskap under 2020.

Yngre junior, under 15 år, betalar 0 kr för medlemskap under 2020.